Hirdetés

Comic-Con 2011 - Superman: Man of Steel dátum

|

Jó hír a rajongóknak, hogy kitűzték végre a Superman: Man of Steel hivatalos dátumát, de rossz is egyben, ugyanis a 2012-es megjelenésből nem lesz semmi, helyette későbbre kell számítanunk.

Hirdetés

Zack Snyder nagyot villantott az Álomháborúval is, a következő nagyszabású próbálkozása pedig a Superman franchise felélesztése lesz, ahogyan azt Nolan tette a bőregérrel. Apropó, Christopher Nolan is ott sertepertél a projekt háza táján és produceri mivoltában felügyeli, segíti Snyder munkáját. A szkriptet David S. Goyer írta, Clark Kent-et Heny Cavill alakítja, de ott lesz Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner és Michael Shannon is, tehát nagy baj nem lehet. A film hivatalos premiere 2013. június 14 lett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.