Hirdetés

Comic-Con 2011 - Szellemlovas és Pókember

|

Másfél hónap van vissza az idei Comic-Con rendezvényig, amit tavaly is napról-napra, reggeltől-estig figyelemmel követtünk szinte percenként, idén sem lesz másként.

Hirdetés

Július 21 és 24 között megízlelhetjük a képregények valódi ízét és vele együtt a filmekét is, hiszen biztosak lehetünk benne a szuperhősök és adaptációk korában, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is rengeteg bejelentés születik a Comic-Con-on. El is kezdtek már szállingózni az idei résztvevő karakterek, szereplők, ikonok listája, már biztosan ott lesz a Szellemlovas második része és A csodálatos Pókember, de nem lepődnék meg, ha a következő napokban/hetekben csomó új cameo várható rendezvényen belül. A kiállítók listája egyébként a jobb oldalsó Comic-Con 2011-es boxban található (itt követhetitek figyelemmel a friss Con-os híreket) vagy ide kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.