Hirdetés

Comic-Con 2011 - The Hobbit csoportkép

|

Annak ellenére, hogy Peter Jackson nem vesz részt az idei Comic-Con kiállításon, a The Hobbit-ról már a második anyag érkezik, hiszen a kiadó stúdió nagyon is ott van a helyszínen...

Hirdetés

A képre kattintva nagyobb méretben (2580x1058) is megtekintheted őket!

Mind a 13 törpöt bemutatja a fenti csoportkép, akik a The Hobbit legfőbb részét képezik, hiszen az ő és a fiatal Bilbo kalandjairól szól majd a film. A képen balról jobbra a következő karakterek és az őket alakító színészek nevei láthatóak: Jed Brophy - Nori, DEAN O’GORMAN - Fili, Mark Hadlow - Dori, JAMES NESBITT - Bofur, PETER HAMBLETON - Gloin, GRAHAM McTAVISH - Dwalin, RICHARD ARMITAGE - Thorin Oakenshield (középen), KEN STOTT - Balin, JOHN CALLEN - Oin, STEPHEN HUNTER - Bombur, WILLIAM KIRCHER - Bifur, Adam Brown - Ori and AIDAN TURNER - Kili . A Hobbit: Egy váratlan utazás a két részes sztori első felét képviseli majd és 2012. december 14-én várható, míg a második fele A Hobbit: Oda és vissza címen 2013. december 13-án jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.