Hirdetés

Comic-Con 2011 - Thor és a S.H.I.E.L.D ügynökei

|

Vasember, Amerika kapitány, Sólyomszem és a Fekete özvegy után a Marvel újabb két karakterposztert adott ki, hogy a legutolsó darabkát is közzé téve kijöjjön a teljes A bosszúállók csapata.

Hirdetés

A jelenlegi két karakterplakáton Thor, a mennydörgés istene (Chris Hemsworth) látható akció közben, míg a másikon a S.H.I.E.L.D. ügynökei láthatóak (a képen: Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és Clark Gregg fedezhető fel). Természetesen A bosszúállók értelmi szerzője és vezetője a Samuel L. Jackson játszotta Nick Fury, a korábbi karakterplakátokat (Vasember, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Sólyomszem) a linkekre kattintva érhetitek el.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.