Hirdetés

Comic-Con 2012 - A Disney felhozatala

|

Lelepleződött a Walt Disney Studios rendezvényre szánt felhozatala is, melyek csupán a már hivatalos projekteket takarják és abból sem mindet, hiszen a meglepetések gyakoriak a fesztiválon.

Hirdetés

A Disney feltehetően a következő felhozatallal büszkélkedhet a san diego-i helyszínen, és július 12-én várhatjuk tőlük a legnagyobb bejelentéseket. Magától értetődően ez csak a külvilágnak szóló ízelítő, sokkal több és nagyobb adagban lesz majd részünk a Comic-Con bekövetkeztekor.

Filmek: Frankenweenie, Oz: The Great and Powerful, Rontó Ralph

Vendégek: Tim Burton (Ollókezű Edward, A halott menyasszony, Alice Csodaországban), Sam Raimi (Evil Dead, Pókember 1-2-3, Pokolba taszítva), John C. Reilly (Beszélnünk kell Kevinről, Rémségek cirkusza, Aviátor), Rich Moore (A Simpson család, Futurama, Rontó Ralph), Sarah Silverman (Rontó Ralph, Rocksuli, Take This Waltz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.