Hirdetés

Comic-Con 2012 - A James Bond: Égszakadás Q-ja bemutatkozik

|

A James Bond filmek elengedhetetlen kelléke az aktuális ügynök különböző kütyüi, felszerelése, amelyet a legtöbb esetben egyetlen legendás embertől szerez be.

Hirdetés

A 007-es ügynököt a James Bond filmek során a sokszor titokzatos Q látja el hasznos eszközökkel, mely karaktert az Égszakadás során sem kell hanyagolnunk. A fiatal, de tehetséges Ben Wishaw keltheti életre, aki próbálja minél jobban megkönnyíteni kütyüivel Daniel Craig, azaz a 007-es ténykedését. A James Bond: Égszakadás november nyolcadikán kerül kiadásra Daniel Craig, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Judi Dench, Naomire Harris, Albert Finney és Ben Whishaw játékával, Sam Mendes elképzelésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.