Hirdetés

Comic-Con 2012 - Az Asylum első mozija: Hold Your Breath

|

Felfordult a világ rendje: a kisebb költségvetésű másolós, zs kategóriás filmeket készítő Asylum beszeretne robbanni a mozik vásznaira!

Hirdetés

Erre a nemes célra el is készítik a Hold Your Breath névre hallgató horrort, melyben a jobb napokat is látott Katrina Bowden (Trancsírák, Piranha 3DD) és Randy Wayne (Honey 2, Hazárd megye lordjai: A kezdet) égetheti ma... azaz színészkedhet. A Hold Your Breath története szerint hét barát elindul túrázni, ám útjuk egy elhagyatott temetőn visz keresztül, ahol a helyi legena szerint úgy kell végigmenni, hogy az ember nem vesz levegőt, különben átok száll rá. A srácok egyike badarságnak tartva az egészet megszegi a szabályt és ezzel feléleszti egy sorozatgyilkos szellemét, aki képes gazdatestet váltani, ezért bármelyikükben ott lehet. Vajon ki a gyilkos? Az Asylum október ötödikére tűzte ki a dátumot, isten óvjon mindannyiónkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.