Hirdetés

Comic-Con 2012 - Bajban a Daredevil reboot

|

Főhet a 20th Century Fox kiadó feje, ugyanis ha nem találnak gyorsan új rendezőt a Daredevil reboot élére, a jogok visszaszállnak a Marvelhez.

Hirdetés

Eleddig úgy tudtuk, hogy A sötétség 30 napja rendezője, David Slade készítheti el a Daredevil feldolgozását, ám a mai nap folyamán a 20th Century Fox a Fantasztikus Négyes pozitív híre mellett azt is kénytelen volt beismerni, hogy bajban vannak a Daredevil projekttel. Slade ugyanis lelépett, hiszen elfoglalt lesz a Hannibal sorozat miatt és nem lenne ideje másra. Gondolkodhat tehát a Fox, hogy mihez kezdjen, hiszen ha még idén nem alakul valami a tervezetből, akkor a jogok visszaszállnak a Marvelre. A sietség pedig sosem pozitívan hatott egy-egy filmre, gondoljunk csak a Szellemlovas folytatására...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.