Hirdetés

Comic-Con 2012 - Elysium víruskampány

|

Gőzerővel nyomatják Neil Blomkamp (District 9) nevével fémjelzett Elysium marketingjét, hiszen a Comic-Con nem múlhat el különböző ötletes víruskampányok nélkül.

Hirdetés

A District 9-et jegyző Neil Blomkamp újabb sci-fivel kívánja meghódítani a nagyérdeműt, ezúttal Matt Damon, Jode Foster, Sharlto Copley, William Fichtner, Alice Braga és Diego Luna szereplésével. A tovább mögött látható képek már a 2012-es Comic-Con rendezvényről származnak, ezzel a recepcióssal és prospektusokkal próbálják reklámozni a filmet, felhasználva az Elysium történetét. Hatalmas lehet a helyszínen lenni, hiszen a prospektusokból bárki szabadon vihet magával, remek ereklye lehet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.