Hirdetés

Comic-Con 2012 - Film készül a Hawken videójátékból

|

A Need for Speed film mellett egy másik játékot is vászonra adaptálhat az Act of Valor készítője, Scott Waugh. Ennyire bíznak benne a stúdiók?

Hirdetés

Szeretjük a poszt-apokaliptikus filmeket, tehát örömmel fogadjuk a Hawken vásznakon való debütálásának lehetőségét és a körülmények sem nevezhetőek rossznak. Az Act of Valor rendezője, Scott Waugh a Need for Speed mozi mellett bevállalta a Hawken videójáték adaptációját is, ami az idei E3 rendezvényen hatalmas sikert aratott. A sztori szerint egy poszt-apokaliptikus bolygón járunk, ahol mindennapos harcok folynak a túlélésért és katonák küzdenek egymással (a játékban a felhasználók fejlesztik őket). A Hawken kapcsán egyébként websorozat is készül, de hogy mikor jelenik meg az első epizód, azt még nem tudni. A film produceri feladatait egyébként Mike McCoy látja el, a finanszírozást a Warner Bros. vállalta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.