Hirdetés

Comic-Con 2012 - Folytatódik a Magic Mike

|

Nem éppen a legnagyobb hír a rendezvényről, de pár sort mindenképpen megérdemel: folytatást terveznek a hazai terepen még be sem mutatott Magic Mike című filmhez.

Hirdetés

A Steven Soderbergh rendezte filmben Channing Tatum és társai sztriptíztáncát veheti szemügyre a közönség, vajon van akkora hölgyrajongó tábora a színésznek, hogy beülnének egy folytatásra is? Még nem tudni, de a Glamour Magazine-nak azt nyilatkozta a színész, hogy már írják a Magic Mike 2 sztoriját, amivel még nagyobb durranást szeretnének elérni. Jelen pillanatban nem tudni, hogy az első rész stábja visszatér-e, de az igen, hogy Magyarországon augusztus kilencedikén láthatjátok Tatum urat táncot lejteni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.