Hirdetés

Comic-Con 2012 - Frankenweenie poszter és trailer

|

Tim Burton némileg befürdött az Éjsötét árnyékkal, a kritikusok többsége nem volt tőle elragadtatva, de a pénztáraknál valahogy visszahozta a költségvetést és még dobott is rajta.

Hirdetés

Persze lehetséges, hogy csupán Johnny Depp neve elég volt a sikerhez, mégis a Frankweenie nekifutásból klasszisokkal jobbnak tűnik. Először is nem remake, hanem Burton korábbi kisfilmjének egész estés változata, amiben a kissé egyedi rendező teljesen kiélheti különc elképzeléseit. A Frankenweenie október ötödikén jelenik meg Winona Ryder, Martin Landau, Martin Short és Catherine OHara szinkronjával. A folytatásban a Comic-Conra szánt trailer és poszter tekinthető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.