Hirdetés

Comic-Con 2012 - Gigászi összefoglaló

|

Újabb felejthetetlen Comic-Con köszönt el tőlünk a maga komótos módján, hiszen még a rendezvény lezárását követő napokban is özönlöttek felénk a hírek, információk.

Hirdetés

Rengeteg bejelentés történt, számtalan meglepetés ért minket és láthattunk pazarul megkomponált műsorokat, gondoljunk csak a Marvel paneljére. Ékreztek jobbnál-jobb poszterek, képek, előzetesek és kedvcsinálók, de sok trailerre a mai napig várunk, hogy nézhető minőségben kápráztasson el... ugye Pacific Rim, Godzilla, The Lone Ranger és Man of Steel? Hivatalosan is kijelentem, hogy lezárult a 2012-es, 42. alkalommal megrendezésre került Comic-Con fesztivál, melynek alkalmából összeállítottunk egy gigászi összefoglalót minden filmet beleértve, ami csak elhangzott a San Diego-i összejövetelen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.