Hirdetés

Comic-Con 2012 - Hobbit karakterposzterek és Hobbit 3 cáfolás

|

14 darab karakterposztert kaptunk az idei Comic-Con helyszínéről, ráadásul Peter Jackson urat arról kérdezgették a rajongók, hogy tervez-e harmadik Hobbit filmet is.

Hirdetés

Peter Jackson kikötötte a rajongóknak, hogy nem tervez folytatást a Hobbitnak és nem is fog, a terv csupán két filmre szól. De nem lehetünk csalódottak, hiszen a legelső epizód 2012. december 13-án jön A hobbit: Egy váratlan utazás címen, míg a folytatás egy évvel később, ugyancsak decemberben lát napvilágot A hobbit: Oda és vissza megnevezéssel. A folytatásban a 14 karakterposzter kapott helyet, amin majdnem mindenki esélyt kapott a bemutatkozásra. Ezek a plakátok egyébként a helyszínen vannak kiaggatva, rengetegen csodálják őket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.