Hirdetés

Comic-Con 2012 - Infók a rendezvényről

|

A tavalyihoz hasonlóan Idén is a nap 24 órájában figyelemmel követjük a rendezvény eseményeit, így nézzük át közösen, hogy mikor és hol lesz a 2012-es Comic-Con.

Hirdetés

A 2012-es Comic-Con összejövetel ismét San Diego-ban fog zajlani, Július 12. és 15. között. Természetesen előeste is lesz, amely során - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - már elindul a hírlavina. A jegyek már előrendelhetőek, de igyekezni kell a vásárlással, hiszen a Comic-Con a legnagyobb képregény fesztivál a maga nemében, és így sok filmes utalást és hírt is kaphatunk, akárcsak idén. A tavalyi rendezvény rendkívül mozgalmasan telt, a teljesség igénye nélkül megtudtuk, hogy moziváltozatot kap a Mass Effect, hivatalosan is bemutatkoztak a Bosszúállók, megkaptuk a legelső információkat Guillermo del Toro legújabb filmjéről (Pacific Rim) és olyan projektek kerültek szóba, mint a Hobbit, a Dredd remake, a Drive, a Machete Kills, a The Wolverine vagy éppen a Sin City folytatása. Remélhetőleg 2012-ben is hasonlóan nagy volumenű eseménytől lesz hangos a sajtó, és mindenkit megnyugtatunk, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is beleadunk apait-anyait, és a legtöbb Comic-Con-os hírt első kézből olvashatjátok a CineStar oldalán! Tartsatok velünk július 12. és 15. között ti is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.