Hirdetés

Comic-Con 2012 – Infomorzsák az X-Men – Az elsők folytatásáról

|

Sorra jönnek a nagy bejelentések a Comic-Conról, ám a nagy durranások mellett, néhány pukkanásra is tellett.

Hirdetés

Simon Kinberg-et a Neil Blomkamp féle Elysium kapcsán sikerült mikrofonvégre kapni, akit faggattak az X-Men – Az elsők franchise sorsáról. A filmben produceri és forgatókönyvírói posztot is ellátó Kinberg elárulta, hogy szorosan együttműködik Matthew Vaughn-nal és Jane Goldman-nel, akik mellette a scriptet is írják. Szűkszavúan nyilatkozott, de annyit elárult, hogy Az elsőkben is központi figuráknak számító Charles-Erik, valamint a Raven-Hank vonalra kívánnak fókuszálni a folytatásban, mivel ezek rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Arra a közkeletű kérdésre, hogy az új széria prequel-nek vagy rebootnak számít e, csak ködösen fogalmazott. Elmondása szerint igyekeztek tiszteletben tartani a Bryan Singer által megkezdett történetet – erre utal a film két cameo-ja is – ugyanakkor néhol megtörték az eredeti sztori fonalát. Kinberg szeretné, ha jövő tavasszal már a filmet forgatnák, hogy 2014 júliusában már a mozikba kerülhessen a Matthew Vaughn dirigálta film, természetesen az előző rész szereplőivel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.