Hirdetés

Comic-Con 2012 - Jessica Biel a The Wolverine stábjában (Update)

|

James Mangold dirigálhatja Hugh Jackman következő Farkas kalandját, melynek fő helyszíne Japán és a szereplők nagy része is ilyen nemzetiségű lesz, beleértve a főellenséget is.

Hirdetés

Jessica Biel alakíthatja Viperát a The Wolverine című filmben, legalábbis vele tárgyalnak és nagyon úgy fest, hogy alá is írja a szerződést. Farkas (Hugh Jackman) egyébként ezúttal az Ezüst Szamurájjal csap össze, akit Will Yun lee játszhat. A sztori Japánban játszódik, a film forgatása még idén nyáron megkezdődik, a premierre pedig 2013. július 26-án kell számítanunk. A forgatókönyvet Christopher McQuarrie (Valkűr, Közönséges bűnözők) és Mark Bomback (Die Hard 4, Száguldó bomba) vetette papírra.

Update: kiderült, hogy Biel még sem lesz benne a filmben, a 20th Century Fox más színésznőkkel tárgyal a helyére

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.