Hirdetés

Comic-Con 2012 - Jön a Kung Fu Panda 3!

|

A San Diego-i rendezvény nem múlhat el nagyobb bejelentések nélkül sem, most például derült égből villámcsapásként ért minket, hogy a DreamWorks betervezte a Kung Fu Panda 3-at!

Hirdetés

A franchise 2008 óta rendkívül jövedelmező volt a stúdió számára, érthető tehát, hogy addig ütik a vasat, amíg az forró. A DreamWorks most bejelentette az idei Comic-Con második napján, hogy elkészítik a Kung Fu Panda harmadik részét, méghozzá az eredeti szereplőkkel. Visszatér Jack Black Po hangjaként, de újra hallhatjuk az Örjöngő ötös (Angelina Jolie, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Jackie Chan) és Shifu (Dustin Hoffman) hangját is. A stúdió arról nem beszélt, hogy mikor szeretné kiadni a harmadik epizódot, de előte még ott van Az öt legenda idén és a The Croods 2013-ban, tehát valószínűleg 2014 lesz a befutó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.