Hirdetés

Comic-Con 2012 - Joss Whedon még hezitál a Bossszúállók 2 kapcsán

|

A Marvel kezei alatt formálódott Bosszúállók minden idők egyik legnagyobb sikerét hozta köszönhetően Joss Whedon rendkívüli rendezésének. Vajon visszatér és ledirigálja a folytatást is?

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy a folytatás elkerülhetetlen és rengeteg pletyka (Pókember lehetséges vendégszereplése, Hangya csatlakozás, Guardians of the Galaxy crossover) övezi, az pedig magától értetődik, hogy a sikereket látva a Marvel mindenképpen Whedon-t akarja ültetni a második rész rendezői székébe is. Whedon a Comic-Conon azt nyilatkozta minap a Firefly paneljénél, hogy még nem döntötte el miképp válaszol a Marvelnek, tehát nem tudja még, hogy csatlakozik-e vagy sem a folytatáshoz. Persze a rendezőnek csomó ideje van arra, hogy megálmodja elképzeléseit, hiszen a Marvel csomó szuperhős filmen dolgozik egyszerre a Bosszúállók 2 előtt. Rögtön itt a Vasember 3, a Thor 2, az Amerika Kapitány 2, a Galaxis őrei és akkor még nem beszéltünk a Hangya moziról, vagy a pletykált Doctor Strange és Black Panther projektekről. A Bosszúállók 2 valószínűleg 2015-ben teszi tiszteletét a publikumnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.