Hirdetés

Comic-Con 2012 – Készülőben a Fringe mozifilm?

|

A rendezvény utolsó napján is érdekes híresztelések láttak napvilágot, az egyikkel pedig sokak vágyálma válna valóra.

Hirdetés

A Comic-Con-on a méltán népszerű Fringe (hazai keresztségben: A rejtély) is népszerűsítette magát. Az ötödik és egyben utolsó évad szeptember 28-án debütál az USA-ban, ennek kapcsán pedig egy esetleges mozifilmről faggatták a készítőket. A Dr. Walter Bishop-ot alakító John Noble szerint nagyon is lehetséges, és ebben Joshua Jackson is egyetértett, hogy „a show valamilyen formában tovább fog élni”. Nem ez lenne az első eset, hogy egy sikeres sorozat tiszteletét teszi a filmvásznon. A hasonló jellegű X-akták 1998-ban, két évad között hódította meg a mozikat, majd tíz évvel később (hat évvel a sorozat befejezése után) jött az újabb, ami viszont minden téren bukott. Ti szívesen megnéznétek Dunham ügynök és Bishop-ék kalandjait a nagyvásznon?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.