Hirdetés

Comic-Con 2012 - Man of Steel plakát

|

Lenyűgöző plakátot dobott ki a Warner Bros. a Comic-Con paneljénél: a stúdió nagyon bízik Zack Snyder és Christopher Nolan kettősében, valamint a Man of Steel sikerében.

Hirdetés

A Man of Steel legelső trailere a tervek szerint A sötét lovag: Felemelkedés külföldi premierje előtt mutatkozik meg, tehát öt nap múlva mi is részesülünk a földi jóból és abban a pillanatban megosztjuk veletek, ahogyan kikerült internetországba. Ami a posztert illeti, igen csak tetszetős, de ez el is várható egy akkora volumenű filmtől, mint a Man of Steel. A főbb szerepekben továbbra is Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon, Antje Traue és Russell Crowe. A Man of Steel hivatalos külföldi premierje 2013. június 14.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.