Hirdetés

Comic-Con 2012 - Plakáton az új Robotzsaru (Update)

|

Dredd bíró mellett egy másik nagy régi alak is újra felbukkan majd a vásznakon, méghozzá a Robotzsaru kap remake-et és egy minimalistának mondható posztert a Comic-Con jóvoltából.

Hirdetés

Legutóbb arról számoltunk be, hogy Hugh Lauire (Doktor House, Az utca királyai) csatlakozott a nem éppen névtelen stábhoz, hiszen olyan neveket egészített ki, mint Samuel L. Jackson (Bosszúállók, Ponyvaregény), Abbie Cornish (Álomháború, Fényes csillag), Joel Kinnaman (Instant dohány, Védhetetlen) és Gary Oldman (Az ötödik elem, A sötét lovag). A forgatókönyvet James Vanderbilt (A csodálatos Pókember, Zodiákus) szerezte, a rendezést José Padilha (Elit halálosztók) munkájának köszönhetjük, a premier pedig 2013. augusztus kilencedike.

Update: a hivatalos magyar forgalmazó jelezte, hogy a plakát nem hivatalos, hanem rajongói cucc

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.