Hirdetés

Comic-Con 2012 - Rendezőt kapott a Fantasztikus Négyes reboot (Update)

|

A 20th Century Fox végre hivatalosan is megerősítette azt, amire eddig csak utalásokat és pletykákat hallottunk: megtalálták a Fantasztikus Négyes reboot végleges rendezőjét.

Hirdetés

Még év elején számoltunk be nektek arról, hogy a 20th Century Fox nagyon is szeretné megvalósítani a Fantasztikus Négyes újragondolását, hogy a fejsek újra zöld hasúakból tapétáztathassák ki szobáikat. Az utolsó film 2007-ben került bemutatása, azóta nagy csens van a projekt táján, néha fellépnek rendezőjelöltek, néha elköszönnek, de senki sem tudott végleg a rendezői székben maradni. Nagyon úgy tűnik, hogy a Fox megtalálta a megfelelő úriembert a feladatra, ugyanis hivatalosan bejelentette a Comic-Con alatt, hogy Az erő krónikája rendezője, Josh Trank vezényelheti le a rebootot. A tervek szerint a Fantasztikus Négyes tagjai a The Wolverine és az X-Men: First Class folytatása után mutatkozhatnak be újra a mozik vásznain, feltehetőleg senki nem tér vissza a korábbi stábból.

Update: írott is kapott a projekt, méghozzá Jeremy Slater (Tape 4) személyében

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.