Hirdetés

Comic-Con 2012 – Resident Evil és Underworld crossover a láthatáron?

|

Selena és a zombik? Alice és a vámpírok? Furcsán hangzik, mégis sokak vágya válna ezzel valóra, többek között a férjeké is.

Hirdetés

A Comic-Con kétségtelenül a geekek mennyországa, ahol olykor igen vad elképzelések öltenek testet. Mind az Underworld széria, mind pedig a Resident Evil franchise kialakított maga köré egy masszív rajongói bázist, a rajongók pedig szívesen látnák kedvenc hősnőiket egy filmben. Ráadásul mindkettőt a Sony Screen Gems részlegéhez tartozik, továbbá (a hasonlóságok fokozása végett) mindkét esetben a rendezők - Len Wiseman az Underworld-ben, Paul W.S. Anderson a Resident Evil-ben – asszonykájukat küldik a förtelmes szörnyek ellen. A rendezvény alkalmával a rendezőknek szegezték a kérdést, hogy benne lennének abban, hogy a két világot keresztezzék, és a két formás hölgyemény vált vállnak vetve harcoljon. Egyikük se zárkózott el az ötlettől, Anderson szerint – aki a viszonylag sikeres Aliens vs. Predatort is dirigálta – Beckinsale és Jovovich benne lenne a dologban, azonban a Resident Evil jogok a Capcom-nál vannak, a Sony csak finanszírozza a filmeket, ez pedig megnehezíti az esetleges crossovert. Ti megnéznétek egy „Resident Underworld”-öt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.