Hirdetés

Comic-Con 2012 - Rontó Ralph képkocka

|

Egyetlen képkockát tudunk megmutatni a november elsején kiadásra kerülő Rontó Ralph című animációs filmből, de legalább említést tesznek róla és az már felér egy reklámmal.

Hirdetés

A Disney következő 3D-s animációs alkotása a Rontó Ralph lesz, melynek története egy Rontó Ralph-ról szól, aki kezdi megelégelni a játéka „rosszfiú” szerepét, és irigyelni kezdi ellenfelét, Fix-It Felix-et, aki a „jófiút” játssza az említett programban. Ralph azon a vonalon indul el, hogy a rosszakat senki sem szereti, ellenben a hősöket istenítik. A hőssé válás rögös útján remek kiindulási pontot jelent egy új FPS akciójáték megjelenése, főszerepben a hatalmas Calhoun őrmesterrel. Ralph egy egyszerű terv segítségével könnyedén be is jut a játékba. Ám a terv nem úgy sül el, ahogy azt Ralph tervezi, nevéhez méltóan mindent tönkretesz, és elszabadítja a halálos ellenséget, aki a játékterem egyetlen játékát sem kíméli… A rendezést Rich More vállalta magára, a szinkron között olyan neveket találhatunk John C. Reilly, Jane Lnych és Sarah Silverman.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.