Hirdetés

Comic-Con 2012 - Silent Hill: Revelation 3D poszter

|

A legelső klipet követően befutott a Silent Hill Revelation 3D ütős posztere is, ami láttán rögtön betudjuk lőni magunkban, hogy mire számíthatunk a film során.

Hirdetés

A 2006-os Silent Hill egyenes ágú folytatásának tekinthetjük a Silent Hill: Revelation 3D-t, amit Michael J. Bassett (Solomon Kane, A végzet őrei) dirigál. A horrorban feltűnik Adelaide Clemens, Kit Harrington, Sean Bean (vajon ismét meghal?), Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell és Deborah Kara Unger. A sztori középpontjában egy éppen 18. születésnapját ünneplő Heather Mason nevű lány áll, aki rémálmokat lát, majd eltűnik, és a szálak Silent Hillbe vezetnek utána. A folytatásban a teljes, vérfagyasztó poszter szemlélhetitek meg, a premier október 26.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.