Hirdetés

Comic-Con 2012 - Stan Lee cameo a Vasember 3-ban

|

Marvel-film elképzelhetetlen Stan Lee vicces feltűnése nélkül, és ez nem lesz másképp a Vasember 3-ban sem.

Hirdetés

Mióta 2000-ben bemutatták az X-Men – A kívülállókat, a rajongók önkéntelenül is számítanak egy bajszos, szemüveges emberke feltűnésére. Ő természetesen Stan Lee, olyan kultikus képregényfigurák kitalálója, mint például a fent emlegetett mutánsok, Pókember, a Fantasztikus Négyes, vagy mindenki kedvenc, zseni, milliárdos és emberbarát playboya, Tony Stark, azaz a Vasember. Most Lee egy interjú során megemlítette, hogy szokásos jelenetét a napokban felveszi a Vasember 3 stábja, amiben ismét egy jellegzetes médiaszereplő alternatívájaként tűnik majd fel, ami a híresztelések szerint egy szépségversenyen lesz várható. Az előző két részben is egy médiaeseményen tűnt fel pár pillanatra Lee figurája, első ízben Hugh Heffnerként, másodjára pedig Larry Kingként. A harmadik rész az Extremis képregényfüzetek történetén fog alapulni, Vasembert természetesen a szereppel egybeforrt Robert Downey Jr. alakítja majd, az antagonistát pedig az Oscar-díjas Ben Kingsley formálja meg, méghozzá a páncélos hős legnagyobb ellenfelét, Mandarint. A Vasember 3 2013 májusában kerül a mozikba, természetesen 3D-ben, Shane Black (Durr, durr és csók) rendezésében.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.