Hirdetés

Comic-Con 2012 - The Croods concept art

|

A DreamWorks sorra készíti az élvezetesebbnél-élvezetesebb animációkat és a Comic-Con rendezvénye sem úszta meg, hogy az egyik termékük jelen legyen.

Hirdetés

A DreamWorks The Croods névre hallgató animációs filmjét az Így neveld a sárkányodat és a Lilo & Stitch készítője, Chris Sanders jegyzi íróként és rendezőként, akit Kirk De Micco (Pata-csata) segít munkájában. A szinkronhangok között megtalálhatjuk Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone és Catherine Kenner nevét, tehát erre sem lesz panasz. A The Croods sztorijának középpontjában egy ősember házaspár áll, s a történet az ő természeti csapás utáni otthon keresésüket dolgozza fel. A várható magyar premier 2013. március 21.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.