Hirdetés

Comic-Con 2012 - The Evil Dead logo

|

A rengeteg poszter és információ mellett olyan is akad, hogy egyetlen logón kívül nem kapunk más frissítést a filmmel kapcsolatban. Pont így járt a The Evil Dead remake is.

Hirdetés

Feldolgozásra kerül az 1981-es Evil Dead - Gonosz halott című horror, melyet a Pókember trilógia rendezője, Sam Raimi hozott össze Bruce Campbell főszereplésével. A film jelen van a 2012-es Comic-Con rendezvényen is, a remake direktora, Federico Alvarez (Panic Attack) promózza éppen a hivatalosnak mondható logóval, ami nem sokat árul el a projektről, de legalább hallunk róla. A produceri feladatokat Sam Raimi látja el, de Bruce Campbell nem fog visszatérni a főszerepben, helyette Jane Levy (Shameless - Szégyentelenek, Fun Size) bizonyíthat. A tervezett premier 2013. április 21.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.