Hirdetés

Comic-Con 2012 - Újra összeáll a Firefly csapata

|

Mielőtt Joss Whedon összehozta volna a Marvel legnagyobb szuperhőseit egy csapatba, előtte a rajongók már ismerhették a Firefly című sorozat és a Serenity mozi éléről is.

Hirdetés

Joss Whedon rövidre sikeredett, ám népszerű kultuszsorozata is feltűnik a 2012-es Comic-Con rendezvényen, hogy egy panel keretein belül újra összeálljon a nevezetes Firefly stábja a tízedik évforduló alkalmából. A kihagyhatatlan eseményre rengeteg meglepetéssel és sosem látott felvételekkel készülnek az illetékesek, ráadásul ott lesz minden ismertebb szereplő (Nathan Fillion, Alan Tudyk, Summer Glau, Gina Torres, Adam Baldwin, Morena Baccarin, Sean Maher, Jewel Staite, Ron Glass), Joss Whedon rendező és a stáb többi része is. A Firefly panel július 13-án rajtol el, várjuk az onnan származó híreket és reméljük, hogy bejelentik végre-valahára a sorozat folytatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.