Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Feledés DVD speciális reklámja

|

Ugyan a Feledés már jó ideje mozikba került - szinte már el is feledtük - azért a DVD és Blu-ray kiadás még nem jelent meg, de a Comic-Con többek között a reklámozásra is kiváló.

Hirdetés

Külföldön augusztus hatodikán, hazánkban augusztus 21-én kerül kiadásra a Feledés (Oblivion) DVD és Blu-ray változata, a Universal pedig szeretné, ha a fenti dátumok mindenkiben rögzülnének, ezért a film kinn lesz a 2013-as Comic-Conon is. Az eseményre való tekintettel Andree Wallin művész egy speciális koncepció képet készített, amelyen a Comic-Con helyszínéül szolgáló San Diego Convention Centert láthatjuk 2017-ben, lepusztult állapotban. Az artwork a helyszínen megvásárolható lesz, érdemes rá odafigyelni. Vajon a stúdió egyúttal bejelenti a Feledés folytatását is? A bevételi sikert elnézve nem lehetetlen...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.