Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Hetedik Fiú karakterposzterén Ben Barnes

|

Eddig már láthattunk három karakterposztert Sergey Bodrov készülő filmjéhez, és most itt a negyedik is, rajta Ben Barnesal.

Hirdetés

Miután egy gonosz boszorkány (Julianne Mooremegszökik a fogságból, Master Gregory (Jeff Bridges) szárnyai alá veszi Tom Wardot (Ben Barnes), hogy kiképezze a gonosz elleni harcra. Sergey Bodrov kalandfilmje 2014 január 17-én érkezik. Főbb szerepekben Julianne Moore, Jeff Bridges, Olivia Williams, Kit Harington, Ben Barnes, Antje Traue, Alicia Vikander és Djimon Hounsou. A Hetedik Fiú biztosan kinnt lesz a Comic-Conon ahol mégtöbb újdonsággal kecsegteti a film rajongókat. A korábbi posztereket itt megtekintheted, az újért pedig kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.