Hirdetés

Comic-Con 2013: A Holtak hajnala 3D-ben tér vissza

|

George A. Romero mester 1978-as klasszikusa, a Holtak hajnala 3D-ben tér vissza, köszönhetően a Comic-Conon történt bejelentésnek.

Hirdetés

Richard P. Rubinstein, a Holtak hajnala 3D producere árulta el a nagyérdeműnek, hogy szinte már majdnem készen vannak George A. Romero 1978-as klasszikus horrorjának 3D-re való konvertálásával és nem Blu-ray-re vagy DVD-re kiadott portról, beszélünk, ezzel bizony a mozikat célozzák majd meg. A producer szavai szerint a konvertálás nagy részével már elkészültek, tehát nem is lesz olyan távoli az az újrapremier (őszre datálják a munkálatok befejezését), reméljük hazánkba is elér majd. A hírhez poszter is jár, a tovább mögött találjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.