Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Kick-Ass 2 sztárja lesz Higanyszál a Bosszúállók 2-ben?

|

Miután a 20th Century Fox már jó úton halad a Higanyszál nevű karakter bemutatásával, a Marvel sem tétlenkedik és kiderült pár információ az ő verziójukról, valamint annak lehetséges szereplőjéről is.

Hirdetés

A legesélyesebb jelölt a Marvel-féle Higanyszál (Pietro Maximoff, eredeti nevén Quicksilver) szerepére, az a Kick-Ass 2 főszereplője, Aaron Taylor-Johnson. A fiatal színész is jelen volt a Comic-Conon népszerűsíteni a Kick-Ass folytatását és ha már ott volt, az MTV megkérdezte tőle a csatlakozásáról szóló pletyka valódiságát, amelyre meglepő válasz érkezett, Aaron lényegében elismerte a dolgot: "Oh, öhm, nem hiszem hogy beszélhetek róla, de ez kifejezetten hatalmas lehetőség számomra." Majd mikor magáról a karakterről kérdezték, ezzel folytatta: "Higanyszál egy nagyon érdekes karakter, hasonlóan különleges háttérrel. A feleségem éppen most vett egy régi képregényt, az első olyat, amelynek Higanyszál van a borítóján." Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, de Aaron-Taylor Johnson nyilatkozatai egyértelműek. A hőst egyébként a 20th Century Fox és a Marvel stúdiók közösen használhatják, ám a Marvel, nem mondhatja ki, hogy Higanyszál és a testvére, Skarlát Boszorkány mutánsok, illetve Magneto nevét is kerülniük kell, míg értelemszerűen a Fox a Bosszúállókról nem fecseghet. Higanyszál elsődleges képessége egyébként a gyorsasága, hasonló karakter, mint Flash a DC-nél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.