Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Simpson család és Futurama crossover is jön

|

A Family Guy és A Simpson család összetalálkozásának bejelentését követően az is kiderült, hogy Simpsonék a Futurama című sorozattal is szövetségbe lépnek egy epizód erejéig.

Hirdetés

Al Jean exkluzív producer és Matt Gorening, a The Simpsons és a Futurama kitalálója jelentették be a Comic-Con alatt a sorozat 25. évfordulója alkalmából, hogy a Family Guy családját illető kooperáció mellett a Futurama crossoverre is számíthatnak a rajongók. A szóban forgó epizódhoz a következő hónapban veszik fel a szinkront és várhatóan vagy a 25 szezon fináléja lesz és májusban kerül adásra, vagy a 26. szezonban és 2014 maradék részében láthatjuk majd valamikor. A Simpson család következő évadában egyébként olyan vendégszereplők lesznek, mint Zach Galifianakis, Stan Lee, Elisabeth Moss, Kristen Wiig és Harlan Ellison.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.