Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Spartacus sztárja lesz az új Batman?

|

Mióta a Warner Bros. igazi szenzációként bejelentette, hogy 2015-ben jön az Acélember második része, amelynek Batman is szerves részét képezi majd, naponta jönnek a pletykák.

Hirdetés

Nyilván már mindenki kívülről fújja a Warner napokban megejtett bejelentését, miszerint a Man of Steel 2, azaz Az acélember 2 2015-ben jelenik meg Zack Snyder rendezésében, David S. Goyer forgatókönyve alapján, Christopher Nolan produceri felügyeletével és Henry Cavill újra Superman bőrébe bújik majd. Az is kiderült már, hogy Christian Bale nem fog újra Denevérember lenni, ám a forgatást már 2014-ben elszeretnék kezdeni, hogy 2015 nyarára mozikba küldhessék a filmet, ezért gőzerővel keresik a megfelelő szereplőt Batman karakteréhez. Ehhez kapcsolódó hír, hogy a Spartacus egyik sztárja, Liam McIntyre Twitteren keresztül fejezte ki örömét a nagy hír hallatán, majd hozzátette, hogy ideje nagyban gondolkodnia, ami nem is jelenthet mást, minthogy bejelentkezett a szerepre (mint ahogyan sokan mások is, nyilván). Hogy a Warner kit választ, még kérdéses, de McIntyre legközelebb a Renny Harlin rendezte Hercules 3D-ben tűnik majd fel, ott megnézhetik az illetékesek, hogy mit tud. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.