Hirdetés

Comic-Con 2013 - A várható felhozatal

|

Minden évben nagy eseménynek számít a filmiparban a San Diego-i Comic-Con rendezvény, ahol exkluzív anyagokat kaphatunk a jövő projektjeiből és exkluzív bejelentéseket kapunk dögivel.

Hirdetés

A Collider magazin igen korán elkezdett rajta filózni, hogy milyen filmekkel jelentkezhetnek a stúdiók az idei Comic-Con rendezvényen, ahol minden filmrajongó, geek, újságíró és érdeklődő évről-évre megjelenik az utánozhatatlan hangulat, a kiállított alkotások és az eszméletlen bejelentések miatt. A 2013-as összejövetel július 18 és 21 között kerül megrendezésre, amelynek meglepő módon ismét San Diego ad helyszínt. A folytatásban kiadók szerint csoportosítottuk azokat a filmeket, amelyekről várhatóan kapunk némi anyagot, persze mindezek mellett számos bejelentésre és meglepetésre is számíthatunk ismét. Emlékeztek még a tavalyi hírlavinára?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.