Hirdetés

Comic-Con 2013: All You Need is Kill, Carrie és The Worlds End poszterek

|

Újabb két poszter futott be a nagy őrület előtt, ezúttal Tom Cruise újabb sci-fije, az All You Need is Kill és az Edgar Wright-Simon Pegg páros paródiája, a The Worlds End kapott anyagot.

Hirdetés

Tom Cruise-nak igen csak bejöhetett a Feledés című sci-fi, ugyanis elvállalt egy újabb hasonló műfajú filmet, ami korábban All You Need is Kill név alatt futott, mostanában viszont már Edge of Tomorrow néven reklámozzák. A folytatásban ez mellett megtekinthető a Simon Pegg és Edgar Wright duó nevével fémjelzett The Worlds End című paródia plakátja is, amely a Three Flavors of Cornetto-trilógia záróakkordja (az előző kettő a Shaun és a Hot Fuzz volt). Végül, de nem utolsó sorban a Carrie remake is megkapta a maga reklámját egy banner képében, Chloe Grace Moretz remélhetőleg hozza majd a kötelezőt. Mindhárom film kinn lesz a Comic-Conon, érdemes őket figyelemmel követni július 18 és 21 között.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.