Hirdetés

Comic-Con 2013 - Amerika Kapitány: A tél katonája interjúk

|

Az Amerika Kapitány folytatásának népes stábja is kilátogatott természetesen a San Diegoi eseményre, hogy többet eláruljanak a jövőre érkező filmről.

Hirdetés

Chris Evans (Steve Rogers) és Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) elmondták az interjú során, hogy mennyire jó a Comic-Conon lenni és látni a rajongókat akik miatt létre jöhetnek ezek a filmek. Majd Samuel L. Jackson (Nick Fury) is hasonló véleményt nyilvánított, hozzátéve, hogy remek, hogy hasonló érdeklődésű emberek jöhetnek itt össze. Nyilatkozott még  Cobie Smulders (Maria Hill), Emily VanCamp (Sharon Carter), Frank Grillo (Crossbones), Anthony Mackie (A Sólyom), Sebastian Stan (A tél katonája) és természetesen nem maradhattak le a rendezők sem, Joe Russo és Anthony Russo, akiknek hatalmas mérföldkő, hogy végre mutathattak valamit a filmből főleg hogy ők maguk is képregény rajongók. Az interjúkat és egy válogatást az Amerika Kapitány panelről megnézhettek, ha tovább kattintotok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.