Hirdetés

Comic-Con 2013 - Az acélember 2 helyett Batman vs. Superman!

|

Újabb szenzációs hírek érkeztek még mindig a Comic-Conról, ezúttal David S. Goyer író leplezte le, hogy Batman és Superman bizony össze fognak csapni 2015 nyarán.

Hirdetés

A Superman 75. évfordulóját ünneplő panel végén David S. Goyer író azt nyilatkozta, hogy nem véletlenül olvasta fel azt a Warner bejelentése alatt Harry Lennix, Az acélemberben Swanwick tábornokat alakító színész azt, hogy: "Szeretném, hogy emlékezz erre, Clark. Az elkövetkezendő években, minden magányos pillanatodban, az egyetlen emberre, aki legyőzött téged." Ugyanis a következő film esetében - amit készítenek és 2015 nyarára beterveztek - még gondolkodnak a címen, de a Superman vs. Batman vagy a Batman vs. Superman megoldásokon töprengenek és igen, ez a meccs a két srác között fog megtörténni. A ComicBook.com igyekezett utánajárni a dolgoknak és kiderítették, hogy a Warner már mindkét változatot és azok domain neveit és levédette. Hogy Batman milyen módon gyűri majd le az Acélembert, azt napokig találgathatnánk, de Zack Snyder rendező, Christopher Nolan producer és David S. Goyer író biztosan megoldják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.