Hirdetés

Comic-Con 2013 - Bosszúállók 2 cím: The Avengers: Age of Ultron

|

A Marvel paneljénél hivatalosan is leleplezték a Bosszúállók második részét, amely egészen megdöbbentő módon a "The Avengers: Age of Ultron" címet kapta. Kitaláljátok, miért?

Hirdetés

Az Ameika Kapitány: A tél katonája és a Thor: Sötét világ logói mellett elsősorban a The Avengers: Age of Ultron logója váltotta ki a szenzációt, hiszen a mesterségs intelligencájú robotot, Ultront Dr. Henry Pym, azaz Hangya készítette békés célokkal, ám Ultron öntudatára ébredt és a világ elpusztítását tűzte ki céljául. Ez nem enged másra következtetni, minthogy Hangya is benne lesz a Bosszúállók folytatásában, ráadásul érdekességként megemlíteném, hogy Ultron hozott létre egy módosított androidot is, bizonyos Víziót (talán erre a szerepre írhat alá Diesel?) Akárhogy is legyen, ez bizony nagyot fog ütni és hamarosan bővebb információkat kapunk, hiszen 2015 nyarán már jön a premier. Alig várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.