Hirdetés

Comic-Con 2013 - Dawn of the Planet of the Apes Első Fotó

|

Tegnap a Fox filmjei között felsorakozott a Dawn of the Planet of the Apes is, és habár korábban azt mondták, hogy nem tudnak még sokat mutatni a filmből, egy képet azért hoztak nekünk.

Hirdetés

A felül látható fotó az első hivatalos kép az új filmbeli Caeserról (Andy Serkis), amint a majmokat vezeti az emberiség ellen. A reklámkapmány része az a videó is ami a Majom Influenzára hívja fel a figyelmet. A Dawn of the Planet of the Apes Matt Reeves rendezésében érkezik jövő év július 18-án. Főbb szerepekben Andy Serkis, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Toby Kebbell és Enrique Murciano.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.