Hirdetés

Comic-Con 2013: Dawn of the Planet of the Apes vírusmarketing

|

A 20th Century Fox jóvoltából elindult A majmok bolygója: Lázadás folytatásának víruskampánya, ami a sztorihoz kapcsolódó reklámanyagok kiadását jelenti. De mikor jön egy teaser?

Hirdetés

Addig is, amíg egy esetleges kedvcsinálóra várunk, nézzük meg együtt a folytatásban a Dawn of the Planet of the Apes víruskampányának első fecskéjét. A videó azon vegyanyagról szól, amely a Majmok bolygója: Lázadásban segített a majmoknak okossá válni, az emberek számára viszont halálos méregnek bizonyult. A SiminaFlu.com nevű, direkt erre a célra létrehozott kamu honlap magyarázza a tüneteket, a következményeket és egy interaktív térképet is tartalmaz, ami mutatja a betegség terjedését. Matt Reeves (Engedj be, A bűn állomásai) várhatóan Scott Z. Burns (Fertőzés, Mellékhatások, A Bourne-ultimátum), Mark Bomback (Die Hard 4, Az emlékmás), Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás, A bestia) írók forgatókönyve alapján dirigálja a közvetlen folytatást olyan színészekkel, mint Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee és Judy Greer. Várható premier: 2014. július 18.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.