Hirdetés

Comic-Con 2013: Dead Space mozi bejelentve!

|

A Variety jelentése szerint az Electronic Arts készen áll arra, hogy a legendás Dead Space horrorjátékokból filmes franchise-t készítsen.

Hirdetés

Ami biztos a Dead Space filmváltozatának esetében az, hogy készül, ennyit volt hajlandó bejelenteni az Electronic Arts, de állítólag a Street Fighter: Chun-Li legendája írója, Justin Marks aláírt Neal Moritz (Legenda vagyok) mellé és együtt körmölhetik le a szkriptet. Marks a Comic-Con panel alkalmával elárulta, hogy a film nem lehet száz százalékosan hű a játékhoz, de szerinte a rendezőnek mindenképpen az a feladata, hogy elmondja a főszereplő történetét olyan stílusban és hangulatban, mint ami az alapműre is jellemző volt. Bár rendezőt nem említettek a Dead Space mozi esetében, pletykák szerint maga John Carpenter neve is felmerült az EA fejeseinél, miután hallották a horror mester érdeklődését a projekt iránt, aki igen csak szeretné elkészíteni az adaptációt. Mivel a forgatókönyv jelen pillanatban még írás alatt áll, nem egyhamar számíthatunk konkrétumokra, de ami minket illet, rendkívül örülnénk Carpenter csatlakozásának a rendezői poszton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.