Hirdetés

Comic-Con 2013 - Edge of Tomorrow poszter

|

Vadonatúj plakáttal bővült a korábban All You Need is Kill címen ismert Tom Cruise sci-fi, az Edge of Tomorrow, ezúttal viszont a gyönyörű Emily Blunt mutatja meg robotszerű szerkóját.

Hirdetés

Mint tudjátok, ezentúl Edge of Tomorrow néven kell keresnünk az All You Need is Kill című Tom Cruise sci-fit, amelyben szerencsére nem csak ő lesz látható, hanem kap egy szexi kísérőt is Emily Blunt szerepében, aki ugyancsak a jövő hadviselésének egyik fontos eszköze lesz, alias katona. Doug Liman (A Bourne-filmek) alkotása az ő plakátjával bővült, de reménykedünk abban, hogy végre egy előzetest is kapunk a Comic-Con alatt. A premier egyébként nem éppen a szomszédban van, 2014. június hatodikáig várhatunk rá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.