Hirdetés

Comic-Con 2013: Galaxis Őrzői logó, szereplők, concept art stb.

|

A Marvel a Bosszúállók 2 mellett megmutatta a Galaxis Őrzői logóját is, kiadott egy koncepciós rajzot a szereplőkről, illetve a helyszínen teasert is vetített.

Hirdetés

Joss Whedon beharangozta James Gunn-t és a Galaxis Őrzői teljes stáblistáját, ami a következő színészekből áll: Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), David Bautista (Drax), Benicio Del Toro (The Collector), Lee Pace (Ronan), Djimon Hounsou (Koraf), Karen Gillam (Nebula) és Michael Rooker (Yondu). Gunn felkonferált egy rövid kedvcsinálót is a filmből, amelyről elárulta, hogy csak 10-13 napig forgattak, tehát mindenki úgy nézze. Az eredmény azonban a jelenlévők szerint fantasztkus volt és teljes egészében Gunn stílusát kapjuk vissza: akad benne humor bőven, a lények és leginkább a főszereplők megjelenésére nem lesz panaszunk, akcióból sem lesz hiány és a színészek is hozzák a kötelezőt. Amint kikerül a helyszínen levetített anyag, közzé tesszük. A Guardians of the Galaxy megjelenése 2014 augusztus elsején várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.