Hirdetés

Comic-Con 2013 - Gigászi összefoglaló

|

Aki esetleg lemaradt volna a múlt heti őrületről, az ne habozzon és nézze át összefoglalónkat, amelyben helyet kapott szinte minden megemlített film és pár sorozat is.

Hirdetés

Temérdek bejelentésnek és meglepetésnek voltunk szem és fültanúi, akadtak köztük olyanok is, mint Batman és Superman közös filmjének megerősítése. Kaptunk jobbnál-jobb posztereket, képeket, előzeteseket, noha pár még a mai napig sem került nyilvánosságra (World of Warcraft mozi, Bosszúállók 2, Amerika Kapitány: A tél katonája, Godzilla stb.). Sajnos ismét lezárult egy Comic-Con, melynek alkalmából összeállítottunk egy gigászi összefoglalót minden filmet beleértve, ami csak elhangzott a San Diego-i összejövetelen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.