Hirdetés

Comic-Con 2013: Gina Carano lesz Avengelyne

|

Gina Carano ismét hozzá passzoló szerepet vállalt el, ugyanis az Avengelyne-ben szörnyekkel hadakozhat és ahhoz bizony kell a megfelelő kondi, ami egy MMA-harcosnak ugye adott.

Hirdetés

Rob Liefeld jelentette be a Comic-Con 2013 alatt, hogy vászonra viszik az Avengelyne című képregényt, a mű alapján készülő film főszereplője pedig nem más lesz, mint Gina Carano harcművész (Halálos Iramban 6, A bűn hálójában), akit csak mostanában fedezett fel magának Hollywood. Az Avengelyne sztorija szerint a főhős egy bukott angyal, akinek elsődleges feladata a kiválasztott megtalálása és védelmezése a démonokkal és egyéb szörnyekkel szemben. További információkról (rendező, további szereplők, író, megjelenés, besorolás) nem kaptunk információt, de arra például kíváncsian lennénk, hogy Carano a filmváltozatban is olyan lenge öltözékben harcol majd, mitn Avengelyne a képregényekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.