Hirdetés

Comic-Con 2013: Hans Zimmer szerzi A csodálatos Pókember 2 zenéjét

|

A germán komponista, a Hálószövővel most már kipipálhatja a három legnagyobb szuperhőst a filmográfiájában.

Hirdetés

A film rendezője, Marc Webb egy újságírói kérdésre árulta el a Comic-Con-on, hogy a jövőre érkező A csodálatos Pókember 2 zenéjét nem az első részt jegyző, kétszeres Oscar-díjas James Horner, hanem a mostanság Sötét Lovagok és Acélemberek zenéjéért felelős Hans Zimmer fogja szerezni. Nem tudni egyelőre a zeneszerző váltás okáról, pedig Horner (aki állítólag nem akart visszatérni a folytatásra) munkáját szakmai körökben rengetegen dicsérték (pl. mi is), de a rajongói oldalról már megosztóbb vélemények születtek. Ilyen téren tehát sajnálatos a váltás, hiszen a zenei kontinuitás igen fontos az ilyen filmek esetében, gondoljunk csak a Sam Raimi féle trilógia zenéjére. Ugyanakkor nyilván a legtöbben örülnek napjaink egyik legnépszerűbb komponistájának a szerződtetésének, aki lassan már minden szuperhőshöz komponált valami emlékezeteset és nagy valószínűséggel fog is, hiszen elég kicsi az esély arra, hogy a leendő Igazság Ligája mozi aláfestésének a feladatát ne ő lássa el. Ti örültök? 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.