Hirdetés

Comic-Con 2013: Így neveld a sárkányodat 2 szinkron

|

Noha minket magyarokat nem igazán érint (talán csak a színész esetében megszokott hang esetében), kiderült, hogy az Így neveld a sárkányodat folytatásában kik szinkronizálnak majd.

Hirdetés

A Comic-Conon a DreamWorks saját paneljénél jelentette be az Így neveld a sárkányodat 2 új szinkronhajgait. A felhozatalban ott lesz Kit Harington (Trónok harca), aki egy beképzelt, Eret nevű sárklányvadászt játszik, Djimon Hounsou karaktere, aki a befogott sárkányokat szervezi hadsereggé és Cate Blanchett hőse, Valka, aki igyekszik minél több sárkányt megmenteni. A DreamWorks előzetesei és a panelről származó videó később várható, addig is, a film további hangjai: Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller, Kristen Wiig és Gerard Butler. Az Így neveld a sárkányodat 2 3D-s premierje 2014. június huszadikán esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.